Hroznový olej na pleť

Hroznový olej je vhodný pro použití jako kosmetického oleje, a to hlavně pro mastnou a normální pleť. Protože je tekuté řidší konzistenci, je vhodný:
o   pro ředění mnohem hustších olejů
o   k přípravě jemných regeneračních a masážních olejů
o   pro míchání olejových pečujících směsí
o   je skvělým přídavkem k esenciálním olejům
o   je výbornou součástí masážních olejů
zdravé hrozny

Olej se vyrábí ze semínek vinné révy.  Olej, obsahuje množství nenasycených mastných kyselin a dalších živin:
o   regenerují pokožku
o   zjemňují pleť a zároveň chrání před ztrátou elasticity
Hroznový olej je příjemný k pokožce, neboť se rychle se vstřebává a rovněž nezanechává pocit mastnoty, či neprodyšný povlak.  V kosmetických přípravcích je používán pro své zvláčňující vlastnosti. Mimoto hroznový olej dobře zadržuje vlhkost v pokožce, a tím přispívá ke zpomalení stárnutí pokožky. Hroznový olej obsahuje veliké množství antioxidantů, které se přirozeně vyskytují v hroznovém víně.
o   Hroznový olej dodává pokožce dostatečnou výživu, neboť v ní udržuje hydrataci a chrání před vysušením.
o   Vyhlazuje pleť a zanechává ji hedvábně jemnou.
o    Hroznový olej je bohatý na antioxidanty, které ochraňují buňky pleti proti volným radikálům, a tím zpomalují stárnutí pokožky.
o   Olej intenzivně regeneruje pokožku.
Hroznový olej se vyznačuje velmi lehkou konzistencí, která je ideální pro smíšenou a mastnou pleť. Mimoto je vhodný i pro problematickou pleť, kterou nezatěžuje. Tento olej se vždy nanáší na lehce navlhčenou pokožku, například termální, anebo květinovou vodou. Olej se pak velice rychle vstřebává a zanechává pouze jemnou a vyhlazenou pokožku.
skleněné nádoby

3-190x300.gif

Použití hroznového oleje

Hroznový olej je vhodný pro denní i noční použití. Je také vhodný jako podkladová báze pod make-up. Hroznový olej se používá k ředění mnohem hustějších olejů, jako je například:
o   arganový olej
o   makadamový olej
o   mandlový olej

Hroznový olej na pleť
3 (60%)1
03.jpg